PËRDITËSIMET DITOR

ÇMIMET E FUNDIT të MINERËVE

DËRGIM FALAS NË TË GJITHË BOTËN

DORËZIM SHPREHË TË GJURTUAR

SHËRBIMI EKSPERT PËR KLIENTËT

MBËSHTETJE PROFESIONALE

Produktet e paraqitura

New Bitmain Antminer S19j XP 151Th/s (BTC/BCH) Miner

Original price was: $2,999.00.Current price is: $2,699.00.

New Jasminer X16-Q 1950M ( ETC/ETHW ) MINER

Original price was: $3,299.00.Current price is: $2,999.00.

Bitmain Antminer i ri D9 1770Gh/s (DASH)MINER !!!

Original price was: $4,150.00.Current price is: $3,850.00.

New Bitmain Antminer KA3 166/173Th/s (KDA) Miner

Original price was: $4,199.00.Current price is: $3,899.00.

Bitmain Antminer i ri S21 Hyd 335Th/s (BTC/BCH) MINER

Original price was: $6,799.00.Current price is: $6,499.00.

Bitmain Antminer KS5 Pro 21Th/s ( KAS ) Miner

Original price was: $12,299.00.Current price is: $11,999.00.

the Wind Miner K9 10.3Th/s ( KAS ) Miner

Original price was: $16,599.00.Current price is: $16,299.00.

PARTNERËT GLOBALE

PARTNERET AFILIATE

PARTNER KANAL

微信图片_20230727233648

Ne jemi bashkuar me VoskCoin për t'u dhënë minatorëve globalë mundësinë për të blerë minatorët më të fundit ASIC dhe për të marrë pjesë në përparimet më të fundit brenda industrisë së minierave të kriptomonedhave.

Kjo do t'u sigurojë klientëve tanë mjetet dhe njohuritë më të fundit të kripto-minierave për t'ju ndihmuar të keni sukses në këtë industri gjithnjë në zhvillim.